Vēlos ieteikt vienu jauku un mīlīgu kafejnīcu ar skanīgu nosaukumu Wok Street Riga. Tajā patiešām kolektīvs ir piestrādājis un specializējies tieši uz dažādiem nūdeļu ēdieniem.
Tev virtuvē var būt visjaunākais un dārgākais aprīkojums, ledusskapī - delikateses bet bez kvalitatīviem nažiem ēst gatavošana var paŗvērsties par mocībām.
Parasti tā ir pīles vai vistas ola (retāk izmanto paipalu olas), kas vairākus mēnešus noturēta īpašā garšvielu - zāļu un mālu maisijumā. Pēc kā tā garšo?
Šodien, 12. janvārī, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā norisinājās trešais festivāls "Riga Street Food". Man kā kulinārijas blogerim šāda veida pasākumi jāapmeklē obligātā kārtā un es nenožēloju.
Ziemas naktis Zoodārzā ir lieliska iespēja pavadīt svaigā gaisā ne vienu vien stundu, vērojot dzīvniekus gan āra aplokos, gan iekštelpu ekspozīcijās.
Pāris dienas pirms Ziemassvētkiem kopā ar Grila skola "Marienbāde" komandu devāmies uz Āgenskalna tirgu, kur demonstrējām bērniem, ka grilēšanas prieki nav tikai vasaras prioritāte.
Šis ir pirmais gads, kad piparkūkām izvēlos mīklu es. Un te nu varu palielīties - atradu brīnišķīgu piparkūku mīklu!
Vienīgā picērija Baltijā ar Neapoles sertifikātu. Visus produktus te piegādā no Itālijas un cep picas īstā picu krāsnī 400 grādos, kuru kurina ar ozolkoka malku.
Kas ta par vietu? Skaties tālāk, es tev pastāstīšu!
Kas ta par vietu? Skaties tālāk, es tev pastāstīšu!
Pirms doties uz Zviedriju, es biju redzējis vairākus video un lasījis vairākus stāstus, ka cilvēkiem gāja ēdot slavenās zviedru pūdētās siļķes, jeb Surströmming. Šajā rakstā stāstu vēsturi un rādu kā šī zivs pareizi jāēd.
Kādu vakaru es apmeklēju picēriju "Picas meistars" Baznīcas ielā 24, Rīga. Ko es tur piedzīvoju un kā man garšoja - lasi šajā rakstā.