Šodien man bija lieliska iespēja uzņemt savā studijā skolēnus no Ulbrokas vidusskolas, kopā mēs aizvadījām kulinārijas uztura darbnīcu – ar interesantām sarunām, jauniem atklājumiem un gardām pankūkām, kuras tika gatavotas ar lielu aizrautību!
Šonedēļ kopā ar skolēniem no Skrundas aizvadījām aizraujošu kulinārijas darbnīcu — pilnu ar smiekliem, radošumu un, protams, pašu gatavotiem ēdieniem!
No šodienas manā virtuves studijā pieejams jauns palīgs ikdienas ēdiena gatavošanā – pārtikas atkritumu smalcinātājs. Tā ir ierīce, kura būtiski atvieglo virtuves darbus, palīdz rūpēties par tīrību tajā.
8. augustā, Rīgas centrā tika pieredzēts kas nebijis – kulinārijas blogeris Pipars, pazīstams kā huligāns virtuvē, kļuva par pirmo kulinārijas satura radītāju Latvijā, kurš sakomplektēja burgeri 8 metru augstumā.
Pēdējos trīs mācību gadus Pipars ar lielu prieku ir uzņēmis skolēnus no visas Latvijas savā virtuves studijā, vadot praktiskas un iedvesmojošas kulinārijas darbnīcas. Šīs darbnīcas skolēniem vienmēr bijušas pilnīgi bezmaksas, pateicoties mūsu uzticamo projekta draugu atbalstam.
Trešdien, 4. jūnijā, biju aicināts uz Stockmann, lai kopā ar citiem gardēžiem un garšu pazinējiem dotos īpašā ceļojumā ar Stockmann Vasaras garšu ceļvedi.
Pastāstīšu jums kuri naži jums būs visnoderīgākie jūsu kulinārijas centienos un kam svarīgi pievērst uzmanību.
Kopā ar mūsu draugiem, e - veikalu 220.lv vēlamies iepriecināt kādu no manas Facebook lapas sekotājiem.
Tagad varam rītu sākt ar labu kafijas tasi un sajūtu, ka esi padarījis pasauli nedaudz labāku, jo, iegādājoties šo kafiju, jau esi paveicis ko labu. Viens eiro no katras pārdotās kafijas paciņas tiek novirzīts bērnu sapņu piepildīšanai.
Sestdien, 14.septembrī, no no 12:00 - 21:00 pie restorāna Buržujs norisināsies nu jau 14.Austeru festivāls.
Biedrība "Irlavas interešu klubiņš" uzrunāja mani, lai apciemoju bērnu nometni Irlavā un kopīgi ar bērniem pagatavoju burgerus.