Šo vietu biju piefiksējis pēc aktivitātēm sockontos un divas reizes jau braucu. Taču abas reizes atdūros pret nolaistām žalūzijām - sestdien/svētdien te atpūšās. Šoreiz man paveicās un durvis bija plati vaļā - mūs sagaidīja pati saimniece!
Šoreiz testēju jauno grila restorānu Grill London - viņi apgalvo, ka visu cep uz oglēm. Vai tiešām tā ir?
Kā garšoja mana bērnība? Un manu vecāku bērnība? Vai visiem bērniem tā garšo vienādi? Pacentos noskaidrot - kāda tad ir bērnība dažādās valstīs un kā tā garšo!
Pāris nedēļas atpakaļ saņēmu uzaicinājumu apciemot Mozzo picu.Tā ir salīdzinoši jauna picērija un man, protams, bija jānogaršo. Ko es tur redzēju savādāku, lasi šajā rakstā.
Salīdzinoši nesen Rīgā atvērās jauna amerkāņu picērija - Audēju iela 14. Man kā kulinārijas blogerim tur bija jāpaviesojas un veltīju tam vienu darbdienas pusdienas laiku.
Mani pastāvīgie bloga lasītāji un manu sockontu sekotāji zin, ka februāra mēnesī Rīgas Zoodārzā kopā ar projektu Grila skola "Marienbāde" viesojos divas reizes 16. un 23. februārī.
Lidomas ir nometnes bērniem un uz šo nometni tiku uzaicināts ciemos, lai parunātos ar bērniem par youtube kanāliem, popularitāti un kā tas ir būt blogerim.
Un es ar prieku saņēmu uzaicinājumu uz Gaļas bumbiņu dienas svinībām. Šo dienu svin 9. martā un man ir klusas aizdomas, ka tieši IKEA veikalu tīkls ir pie tā vainīgs ))))
Pienācis tas laiks, kad ir absolūti nepieciešams pamest pilsētas dzīvokļus un doties atpūsties svaigā gaisā. Vai, vismaz, nedēļas nogalēs izrauties no pilsētas.
Tikko ir siltāka diena, mums ir iespēja pusdienas vai vakariņas gatavot uz grila.
Tikko ir siltāka diena, mums ir iespēja pusdienas vai vakariņas gatavot uz grila.
Tiem, kas seko manām aktivitātēm, zin - nesen mana Yotube kanāla sekotāju skaits sasniedza 10 000 atzīmi! Kā es to nosvinēju?
Kopā ar Grila skolas "Marienbāde" komandu arī es devos gatavot burgerus uz Zoodārzu. Jāatzīmē fakts, ka šī pirmā mūsu viesošanās reize Rīgas zoodārzā izvērtās par jauna rekorda uzstādīšanas dienu.
Kādu darba dienas rītu devos uz tikšanos Rīgas centrā, bet laiks vēl bija un radās vēlme pabrokastot. Ko garšīgu pasniedz Teikas Ezītī un vai vispār ir garšīgi - par to šodienas stāsts.