Kā es Bārbelē ciemojos pie Lienes Šomases un bērniem

Pašā vasaras sākumā ar mani sazinājās dziedātāja un sociālā uzņēmēja Liene Šomase. Liene jautāja, vai es būtu ar mieru atbraukt augusta mēnesī uz Bārbeli, kur norisināsies bērnu un jauniešu radošās studijas vasaras nometne, parunāties ar bērniem. Es, protams, piekritu un vakar bija tā diena, kad klātienē iepazinos ar Lieni un viņas radošās studijas audzēkņiem.


Teikšu godīgi, tik pozitīvu lādiņu kādu saņēmu no šīs viesošanās, sen nebiju jutis! Visi tik pozitīvi, draudzīgi noskaņoti, pilnīgi sajūta ka visus esmu pazinis jau iepriekš. Manā pieredzes grāmatiņā vēl viena forši pavadīta diena un jauni draugi.

 

Sākumā atbildēju uz jautājumiem par savu blogu un youtube, bet turpinājumā piekritu Lienes trakajai idejai kopā ar bērniem iefilmēt nelielu reklāmiņu labdarības koncertam un labdarības pasākumam, kurš notiks 29. augustā pie rehabilitācijas centra POGA. Izmantojot iespēju, vēlos pateikties Lienei par ielūgumu, uzņemšanu un jauniegūtajiem draugiem!
 

Uzziņai:  Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošā studija pulcē kopā radošas, mērķtiecīgas personības, kas vēlas papildināt un attīstīt savus talantus.

Studija piedāvā – individuālās vokālās nodarbības, dziedāšanu ansamblī, muzikāli radošās nodarbības ģimenēm, runas mākslu, aktiermeistarības pamatus, skatuves mākslas horeogrāfiju, klavieru nodarbības, ģitāru nodarbības, latviešu tautas dejas ar ritmikas elementiem, kustību teātri, stila kursu jauniešiem, hip hop dejas.

 

lsradosastudija.lv/