Pica Lulū PicBRANČS

Ja tu, tāpat, kā es, kādreiz esi sapņojis, ka brokastīs varēsi ēst picu nevis putru un ja tev kādreiz gribējies apēst visas-visas picas, tad es tevi varu iepriecināt! Tagad tas ir iespējams!

 

No 6. oktobra katru svētdienu  no 10:00 līdz 14:00 "Pica Lūlū" aicina uz picBRANČU!

 

 

Cena ir 9,89 Euro pieaugušajiem, bērniem no 8 līdz 14 gadi ir 4,89 Euro un bērniem līdz 7 gadu vecumam - bezmaksas. Cenā, vienīgi, neietilpst dzērieni - par tiem jāmaksā atsevišķi. 

 

Brančs notiek visās Pica Lulū picērijās.

Man ļoti garšo picas un īpaši Lulū picas - tās ir manā TOP trijniekā! Un, protams, es izmantoju iespēju un vairāks reizes papildināju savu šķīvīti ar dažādām picu šķēlēm. Godīgi sakot, es nezinu, vai man izdevās pagaršot visas iespējamās picās. Man ir klusas aizdomas, ka tomēr nē. Bet es ļoti centos nogaršot lielāko daļu. Manā personīgajā topā šoreiz bija Bekona pica un Asorti.

 

 

Rezumē.

 

Šoreiz tas ir drīzāk ieteikums, nekā mans viedoklis par iestādi.

 

Es domāju, ka šis piedāvājums būs kā reiz, lai aicinātu savus draugus un noskaidrotu - kurš no jums ir īstais PicMonstrs?! Cik šķēles tu vari apēst? Divas? Četras? Bet, varbūt, sešas?! Un tavi draugi? Kurš no jums vairāk?

 

Un, noteikti, šis ir īstais piedāvājums, lai vecāki apbalvotu bērnus par labiem darbiem - nu kurš gan bērns atteiksies nedēļu klausīt, lai svētdienā tiktu uz picu paradīzi?

 

Tad nu ieplāno nākamajā svētdienā to noskaidrot un dodies uz Pica LuLū!

 

Dodies uz Picbranču!