Svinot krāšņā un ražīgā gadalaika – rudens – iestāšanos, no 9. līdz 14. septembrim jau otro gadu Saldus novadā norisinājās Garšu nedēļa. Tās ietvaros astoņi Saldus novada ēdināšanas uzņēmumi aicināja ikvienu nobaudīt īpaši šim notikumam veidotu un sagatavotu “Eiropas garšu” piedāvājumu. Ēdienkartes atšķīrās no uzņēmumu ikdienā piedāvāto ēdienu klāsta.
Garšu nedēļas kulminācijas jeb noslēguma dienā arī Grila skola kopā ar mani tika aicināti priecēt Saldus garšu festivāla apmeklētājus. Un mēs bijām tur!
Turklāt, meistarklašu dalībniekus gaidīja patīkami jaunumi. Šoreiz un turpmāk varēs izvēlēties ar kādu "Fazer" maizīti gatavot burgerus, jo mums būs arī pilngraudu un dārzeņu maizītes. Šajā pasākumā visvairāk pieprasītas bija Brioš bulciņas un maizītes ar dārzeņiem. Otrs jaunums - kopā ar uzņēmumu Muurikka Latvija un Balticovo atbalstu cepam bērniem pankūkas! Jā! Arī mūsu drauga "Spilva" gardie ievārījumi un saldās mērces būs mūsu sortimentā!