Kā es "Pogā" viesojos

Vakar, 22. maijā, durvis vēra jauns rehabilitācijas centrs “Poga”!

 

Principā centrs jau tas pats, tikai tas ir atradis sev jaunas mājas - Rīgā, Sēlpils ielā 2C.

 

 

 

 

 

 

 

Un kā gan mēs (domāju sevi un ikvienu manu draugu un sekotāju) varējām palikt malā?! Man tur bija jābūt, jo tieši mēs visi kopā uzsākām palīdzības kampaņu manam draugam Markusam "Pipars Pogai"!

 

Viens es to nebūtu paveicis, bet kopā mēs varam paveikt lielas lietas! Mani šādi pasākumi uzlādē! Es redzu, ka varam un protam apvenoties, lai kādam palīdzētu un tas motivē.

 

 

 

Līdz ar jaunajām rehabilitācijas centra telpām, iezīmējas jauns posms rehabilitācijas nozarē Latvijā, sniedzot mazajiem pacientiem plašākas un inovatīvākas iespējas saņemt rehabilitāciju tepat Latvijā. Iedomājies tikai - agrāk uz rehabilitāciju bija jābrauc uz ārzemēm. Tagad ir iespēja saņemt daudzus pakalpojumus tepat uz vietas!

 

 

Maxima kopā ar mums sadarbības laikā ziedojusi jau šādu smuku summiņu.  Te ir arī mana naudiņa, jo gandrīz katru reizi, kad iepērkos Maximā, es iemetu naudiņu kastītē pie kases. Ceru, ka tā dari arī tu!

 

 

 

 

 

Kā jau viesībās pieņemts, mūs pēc tam ar viss kaut-ko cienāja - īpašās kūkas ar pogām un augļiem, vafeles, sāļās uzkodas, dzērieni. Bija garšīgi! 

 

Paldies Rūtai un Ilzei par uzaicinājumu. Ceru drīzumā tikties ar Markusu un viņš jums pats pastāstīs kā viņam iet.

 

Mums izrādīja jaunās telpas. Salīdzinoši ar iepriekšējo ēku, te ir daudz vairāk iespēju - gan atpūtas stūrītis, gan lifts, gan virtuve, gan forša rotaļu istaba. Es jau nemaz nerunāju par mašāzas telpām, vingrošanas telpām un īpašo telpu gaitas robotam, uz kura mēs redzējām Markusu.

 

Lai saprastu apjomus, iedomājies, ka šo robotu trīs dienas jauca ārā un veda uz jaunām telpām! Veselas trīs dienas bija nepieciešamas, lai pārvestu robotu!

 

Satiku Rūtu Dimantu un darbigo rehabilitācijas centra bitīti Ilzi. 

 

Apskatīju jauno centru un sapratu, kas vēl trūkst un ko es šim centram varu dot. Jau tuvākajā laikā es jums pastāstīšu ko nolēmu uzdāvināt centram.

 

Runājot par dāvanām, nevaru nepiebilst, ka rehabilitācijas centra „Poga” lielākais atbalstītājs Maxima, pasniedza centram svinīgo dāvinājumu 100 000 eiro vērtībā ar mērķi nodrošināt modernāku rehabilitāciju Latvijas bērniem. Nu vareni! Vairāk tādu labu žestu no uzņēmējiem un tad jau iespējams, sakārtosim arī valsti.