Šis ir pirmais gads, kad piparkūkām izvēlos mīklu es. Un te nu varu palielīties - atradu brīnišķīgu piparkūku mīklu!
Vienīgā picērija Baltijā ar Neapoles sertifikātu. Visus produktus te piegādā no Itālijas un cep picas īstā picu krāsnī 400 grādos, kuru kurina ar ozolkoka malku.
Kas ta par vietu? Skaties tālāk, es tev pastāstīšu!
Kas ta par vietu? Skaties tālāk, es tev pastāstīšu!
Pirms doties uz Zviedriju, es biju redzējis vairākus video un lasījis vairākus stāstus, ka cilvēkiem gāja ēdot slavenās zviedru pūdētās siļķes, jeb Surströmming. Šajā rakstā stāstu vēsturi un rādu kā šī zivs pareizi jāēd.
Kādu vakaru es apmeklēju picēriju "Picas meistars" Baznīcas ielā 24, Rīga. Ko es tur piedzīvoju un kā man garšoja - lasi šajā rakstā.
Tikai oktobrī īpašais #piparaburgers - 1 EURO no katra burgera tiks ziedots Markusa rehabilitāciaji!
Palīdzēsim Markusam staigāt!
Palīdzēsim Markusam staigāt!
Miķeļi jeb Miķeļdiena ir latviešu rudens saulgrieži un gada auglīgās daļas aizvadīšanas svētki. Kā šogad tie pagāja Valmierā?
Šī gada 15. septembrī Rīgas Centrāltirgus Nēģu laukumā norisinājās Zivju svētki. Un tur kur svētki, tur ir, protams, Grilētāju Brālība un Grila Skola. Un ja jau Grila Skola, tad arī es! :)