Kur apēst garšīgāko voku Rīgā

Ienākot telpā skatam paveras dažu galdiņu ieskauta lete, pie kuras pieejot tu izdari savu izvēli trijos posmos - sākumā izvēlies bāzi (vista, liellops, dārzeņi). Nākamais etaps - mērces izvēle un noslēdzošais - nūdeles vai rīsi. Piedāvājumā ir gan voki gaļēdājiem, gan vegāniem, gan bezglutēna.

 

Mēs paspējām vēl uz dienas piedāvājumu (tas laikam bija līdz plkst. 15:00) - cenā iekļauts dzēriens pēc izvēles: sulas vai kafija.

 

 

 

 

Tie, kas mani pazīst, zin, ka neesmu vienaldzīgs pret Āzijas virtuvi. Man garšo gan suši, gan dažādi voki, taču parasti gatavoju tos mājās pats, jo īsti labu voku kafejnīcās piedāvā reti.


BET!

 

Vēlos ieteikt vienu jauku un mīlīgu kafejnīcu ar skanīgu nosaukumu Wok Street Riga. Tajā patiešām kolektīvs ir piestrādājis un specializējies tieši uz dažādiem nūdeļu ēdieniem.

 

Šis voks bija patiešām ass, nevis kā brīžiem ir - pasūti asu, bet tev atnes knapi ar pipariņiem pārkaisītu.

 

 

Un te nu vēlos piezīmēt - pasūtījums tiek atnests nu ne gluži pāris minūšu laikā, bet diezgan ātri! Nepagāja pat 10 min, kad mēs jau tikām pie savām porcijām. 

 

 

Viss patiešām ir garšīgs un pastāvīgajiem klientiem te ir dažādas atlaides un bonusi! Kafejnīca atvērta katru darba dienu no 11:00 līdz 21:00. Un šos vokus var pasūtīt līdznešanai.

 

Facebook lapa - https://www.facebook.com/wokstreetriga/

Kafejnīca atvērta katru darba dienu no 11:00 līdz 21:00. Un šos vokus var pasūtīt līdznešanai.