Vistu spārniņi grieķu gaumē

Sastāvdaļas (3-4 porc.):

 

1kg vistu spārniņi

100g Fetas siers

 

Mērcei:

5 ēd.k. olīveļļa

3 ēd.k. svaigi spiesta citrona sula

2 ķiploka daiviņas

1 ēd.k. medus

1/2 tējk. čili pasta vai čili pipari

zaļumi

sāls

Pagatavošana (40 min.):

 

1. Pagatavo mērci. Visas mērces sastāvdaļas sajauc. Pēc garšas pievieno sāli.

 

2. Spārniņus saliek uz cepešpannas un cep uzkarsētā krāsnī līdz gatavībai. Karstus spārniņus salike bļodā, pārlej ar mērci un samaisa.

Spārniņus pārliek uz servējamā šķīvja, pārber ar sadrupinātu sieru un pasniedz.