Vistu spārniņi ar sviestu un cieto sieru

Sastāvdaļas (6-8 porc.):

 

1kg vistas pusspārni

100g rīvēts cietais siers DŽIUGAS

50g mīksts sviests

2 ķiploka adiviņas

zalļumi

sāls, pipari

Pagatavošana:

 

1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

 

2. Vistu pusspārnus pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pārliek uz cepešpannas. Cep cepeškrāsnī apm. 20 min.

 

3. Pa to laiku sagatavo siera masu. Mīkstam sviestam pievieno sasmalcinātus zaļumus, ķiplokus, pēc garšas sāli, visu samaisa.  Spārniņus izņem no cepeškrāsns un uz katra liek pa virsu pa kārtīgai pikai siera masas. Cep vēl 5  min, līdz siers un sviests ir izkusis.

 

4. Pasniedz gan siltus, gan karstus.

Recepte tapusi sadarbībā ar