Kokosa pankūkas ar Formagia ricotta un svaigām zemenēm

Sastāvdaļas (4-6 porc.):

 

250 g Formagia ricotta
4 olas
250g kokosa piens
30g kokosa milti
1 ēd.k. kartupeļu ciete
200g svaigas zemenes
3-4 ēd.k. karameļu vai kļavu sīrups

Pagatavošana:

 

1. Miksera bļodā iesit olas. Pievieno kokosa pienu, kokosa miltus, kartupeļu cieti, pa šķipsniņai sāls un cukura un visu uzputo, līdz masa ir viendabīga. Uzkarsē pannu un uzcep 6 pankūkas.

 

2. Rikotai pievieno karameļu vai kļavu sīrupu un kārtīgi samaisa.  Zemenes nomazgā, sagriež mazākos gabaliņos. 
 

3. Uz šķīvja liek pankūku, apsmērē to ar rikotu un pa virsu kārto zemenes. 
Var izdekorēt ar piparmētru lapiņām.