Vistas-siera pikas

Sastāvdaļas (24 gb.):


200g vārīta vistas fileja ĶEKAVA

150g rīvēts cietais siers

100g grieķu jogurts

2 vārītas olas

40g kaltētas dzērvenes

Pagatavošana (20 min.):

 

1.  Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos vai saplūkā ar dakšu. Olas sarīvē uz dārzeņu rīves vai sagriež mazos kubiņos. Dzērvenes smalki sakapā. Nelielā šķīvī ieber atlikušos 50g siera

 

2. Gaļu, dzērvenes, olas, 100g siera un jogurtu pārliek bļodā un samaisa. Pēc garšas pievieno sāli, bet neaizraujies, jo siers ir pietiekami sāļš. Tagad no šīs masas veido bumbiņas valrieksta lielumā. Katru bumbiņu apvārta rīvētā sierā un kārto uz servējamā šķīvja.

 

3. Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.