Vistas kotletes ar ingveru

Sastāvdaļas (12 gb.):

 

2 lielas vistas filejas vai 4 atkauloti šķiņķīši

3 ēd.k. zivju mērce

1 ēd.k. sojas mērce

1 ēd.k. rīvēts ingvers

3 ķiploka daiviņas

zaļumi (dilles, pētersīļi vai kinza)

saldā čili mērce pasniegšanai

Pagatavošana (20 min.):

 

1. Vistas gaļu sasmalcina ar blenderi vai sagriež mazos-mazos kubiņos. Gaļai pievieno zivju mērci, sojas mērci, sasmalcinātus ķiplokus, ingveru un sasmalcinātus zaļumus. Kārtīgi samaisa un atdauza vairākas reizes pret bļodas apakšu. Tad ar mitrām rokām formē nelielas kotletes - man sanāca 12 gb.

 

2. Uzkarsē pannu un cep kotletes no abām pusēm līdz tās ir gatavas, Līdz pasniegšanai galbā siltā vietā.

 

3. Pasniedz ar saldo čili mērci, nūdelēm vai dārzeņiem.

Recepte tapusi sadarbībā ar