Svaigie salāti ar arbūzu un sieru

Sastāvdaļas (4 porc.):

 

200g arbūzs

250g mīkstais salātu siers

70g rukola

30g olīveļļa

1/2 sarkans sīpols

citrons

sāls, pipari

Pagatavošana (20 min.):

 

1. Sieru sagriež kubiņos. Arbūzu iztīra no kauliņiem un sagriež tādos pašos kubiņos kā sieru. Sīpolu sagriež pēc iespējas plānākās šķēlēs.

 

2. Lielā salātu bļodā ielej olīveļļu, pievieno rīvētu citrona miziņu un svaigi spiestu citrona sulu. Sajauc ar putojamo slotiņu. Pievieno arbūzu, rukolu, sīpolus un samaisa. Tad pievieno sieru, pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem un uzmanīgi izcilā.

 

3. Pasniedz uzreiz.

Recepte tapusi sadarbībā ar