Vasarīgie kāpostu salāti ar gaļu

Video recepte

Sastāvdaļas (4 porc.):

 

1/4 daļa jaunā kāposta (apm. 450g)
250g kūpināta svētku karbonāde ĀDAŽI
2 svaigi gurķi
200g saldā kukurūza
100g zaļie loki
2 ēd.k. krējums
2 ēd.k. laba majonēze
dilles
sāls, pipari

Pagatavošana (20 min.):

 

1. Kāpostu sagriež peč iespējas plānākās strēmelītēs, pārber salātu bļodā, pievieno sāli un ar rokām saspaida līdz izdalās šķidrums.

2. Kūpinātu gaļu sagriež kubiņos. Gurķus nomazgā un sagriež smalkāk. Gaļu un gurķus pievieno kāpostiem. Pievieno kukurūzu, sasmalcinātus lokus un dilles, krējumu un majonēzi, svaigi maltus piparus pēc garšas un visu kārtīgi samaisa.

3. Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.