Tunča kotletes

Video recepte

Sastāvdaļas (16 gb.):

 

300g konservēts tuncis (bez šķidruma)
1 avokado (apm 200g)
1 neliels sīpols
2 olas
60g siers
2 ķiploka daiviņas
sāls, pipari

Pagatavošana (25 min.):

 

1. Bļodā pārliek tunci un ar dakšu sasmalcina.

2. Blenderī liek sīpolu, ķiploka daiviņas, avokado, sieru, iesit olas un visu sablendē. Šo masu pārliek pie tunča, pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus, samaisa.

3. Ar mitrām rokām izveido kotletes un cep uzkarsētā pannā. Ja panna ir laba, tad var iztikt pat bez eļļas. Cep no abām pusēm, 4-5 min. no katras puses.

4. Pasniedz gan siltas, gan aukstas.