Super asā vista

Sastāvdaļas (3 porc):

 

2 vistas filejas

200g kimči (ar marinādi)

2 ēd.k. kartupeļu ciete

3 ķiploka daiviņas

saldskābā čili mērce

sojas mērce

čili pārslas

ingvers

zaļie loki

 

 

 

Pagatavošana (20 min.):

 

1. Vistas fileju sagriež kumosu gabaliņos. Bļodā ieber kartupeļu cieti, pievieno čili pārslas, samaisa. Tad pievieno gaļu un kārtīgi apmaisa. Pannā uzkarsē eļļu un uz lielas uguns apcep fileju no visām pusēm.

 

2. Ingveru sarīvē uz smalkās rīves (apm. 1 ēd.k.). Ķiplokus sasmalcina. Tikko vista ir gatava, tai pievieno sojas mērci, ķiplokus, ingveru, apmaisa. Cep pāris minūtes. Tad pievieno saldskābo čili mērci, kimči ar visu marinādi, karsē pāris minūtes līdz mērce sabiezē.

 

3. Pirms pasniegšanas pievieno zaļos lokus. Pasniedz ar rīsiem vai nūdelēm.