Chazz bowl

Sastāvdaļas (3-4 porc):

 

500g liellopa maltā gaļa

400g konservētas pupiņas

100g kiršu tomāti

100g Holandes siers

90g paciņa CHAZZ čipši ar kaņepēm

1/3 ledussalāta galviņa

100g krējums

3-4 avokado

1 sīpols

1/2 laims

1-2 ķiploka daiviņas

sāls, pipari

 

 

Pagatavošana (30 min.):

 

1. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Uzkarsē pannu un apcep sīpolus, līdz tie ir caurspīdīgi. Pievieno malto gaļu, cep līdz gaļa ir gatava. Pievieno konservētas pupiņas (ar visu šķidrumu), sāli un svaigi maltus piparus. Sautē vēl minūtes 5.

 

2. Kamēr cepās gaļa, sagatavo pārējās sastāvdaļas. Sieru sarīvē uz dārzeņu rīves. Tomātus un ledussalātu sagriež smalkāk.  Avokado sagriež uz pusēm, izņem kauliņu, ar karoti izgreb mīkstumu un sagriež kubiņos. Avokado pārlej ar svaigi spiestu laima sulu, lai avokado nezaudē savu krāsu.

 

3. Kārto visu porcijas bļodās. Uz apli čupiņās liek gaļu ar pupiņām, sieru, salātus, avokado, tomātus un čipšus. Pa vidu liek krējumu. Pēc vēlmes var pārkaisīt ar čili pipariem.