Spageti ar skābētiem kāpostiem un bekonu

VIDEO-RECEPTI SKATIES ŠEIT

Sastāvdaļas (2-3 porc.):

 

200g spageti

125g Siers mascarpone

100g bekons

100g cietais siers

100g skābēti kāposti

sāls, pipari

Pagatavošana (25 min.):

 

1. Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Bekonu apcep sausā pannā.

 

2. Spageti novārā atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Nolejot ūdeni, atstāj mazliet mērcei. Kamēr spageti vēl karsti, iemaisa Mascarpone sieru un cieto sieru (atstājot mazliet dekoram) un ska'bētus kāpostus.  Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.

 

3. Porcijas šķīvjos liek spageti.  Bekonu var sagriezt smalkāk un uzkaisīt pa virsu, bet var arī veselas šķēlēs likt šķīvī. Pārkaisa ar rīvētu sieru un uzreiz pasniedz.