Circeņu cepumi ar auzu pārslām un banāniem

Iegādāties circeņus var šeit

Sastāvdaļas (16gb.):

 

180g milti

150g auzu pārslas

150g cukurs

90g mīksts sviests

2 banāni

1 ola

30g tumšā šokolāde

10g karamelizēti circeņi

1/2 tējk. cepamais pulveris

1/2 tējk. kanēlis

1/2 tējk. vanilīna cukurs

 

+ šokolāde un circeņi dekoram

 

Pagatavošana:

 

1.  Lielā bļodā liek sviestu, pievieno cukuru, vanilīna cukuru un uzputo. Tad pievieno olu un puto, līdz masa ir viendabīga.

 

2. Banānus nomizo, mīkstumu saspaida ar dakšu un pievieno mīklai. Turpat pievieno miltus, auzu pārslas, cepamo pulveri, kanēli un visu kārtīgi samaisa.

 

3. Šokolādi sasmalcina ar nazi un kopā ar circeņiem pievieno mīklai. Uzmanīgi iemaisa, apsedz ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 2 stundām.

 

4. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru. Tad ar saldējuma karoti uz cepešpannas liek bumbiņas, kuras pieplacina ar plaukstu un pa virsu pārkaisa ar šokolādi un circeņiem.

 

5. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 12-14 min. Cepumus pilnībā atdzesē un tad pasniedz.