Šokolādes siera kūka

Sastāvdaļas (22cm forma):

 

500g biezpiens

200g saldais krējums

3 olas

120g cukurs

30g kakao pulveris

50g kviešu milti

50g tumšā šokolāde

Pagatavošana:


1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 grādiem. Formā ieklāj cepamo papīru.

 

2. Saldo krējumu samaisa ar olām, cukuru un kakao. Tad masai pievieno biezpienu, miltus un izkausētu šokolādi, samaisa līdz masa ir vienadabīga.

 

3. Mīklu pārlej sagatavotā formā un cep 25-30 min. Kūkai nav jābūt pārāk cietai - vidiņš būs mīksts kā braunijam. Tad kūku atdzesē un ar visu formu ievieto ledusskapī uz nakti.

 

4. Pirms pasniegšanas kūku izņem no formas un sagriež porcijas gabalos.

Recepte tapusi sadarbībā ar