Šokolāde draugiem (ar kafijas biezumiem)

Sastāvdaļas:


200g tumšā šokolāde 70%
2 ēd.k. rieksti (lazdu rieksti, mandeles, makadāmijas)
2 ēd.k. kokosa skaidiņas
1 ēd.k. kafijas biezumi
1/2 ēd.k. kakao pulveris (bez cukura)

Pagatavošana:

 

1. Šokolādi salauž mazākos gabalos un izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī. Vēl karstai šokolādei piejauc klāt kafijas biezumus un kakao.

 

2. Uz paplātes izklāj cepamo papīru un uzlej izkausēto šokolādi. Pārkaisa ar riekstiem (riekstus var sasmalcināt) un kokosa skaidiņām.  Noliek vēsā vietā sacietēt.

 

3. Tad salauž mazākos gabalos un pasniedz.