Kas ir sunišā labākais draugs? Pareizi, es! Kad ēdu kaut-ko garšīgu... Vispār, Rosolam tad visi ir draugi, jo ļoti cer, ka viņš arī tiks pacienāts. Man arī ir tāds draugs, kas mani pacienāja ar kafiju - KAFIJAS DRAUGS. Es nolēmu nemest ārā kafijas biezumus, bet uztaisīt garšīgu lietu, ar ko varu pacienāt tālāk savus draugus.
Ja vēlies nogaršot kādu garšīgu kafiju, vari ieskatīties KAFIJAS DRAUGS sortimentā - spied šeit.
Sastāvdaļas:
200g tumšā šokolāde 70%
2 ēd.k. rieksti (lazdu rieksti, mandeles, makadāmijas)
2 ēd.k. kokosa skaidiņas
1 ēd.k. kafijas biezumi
1/2 ēd.k. kakao pulveris (bez cukura)
Pagatavošana:
1. Šokolādi salauž mazākos gabalos un izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī. Vēl karstai šokolādei piejauc klāt kafijas biezumus un kakao.
2. Uz paplātes izklāj cepamo papīru un uzlej izkausēto šokolādi. Pārkaisa ar riekstiem (riekstus var sasmalcināt) un kokosa skaidiņām. Noliek vēsā vietā sacietēt.
3. Tad salauž mazākos gabalos un pasniedz.
Padoms. Aizvērtā traukā un vēsā vietā var glabāt 1 mēnesi.