Spageti ar malto gaļu, sēnēm un sieru

Sastāvdaļas (2-3 porc.):

 

200g spageti

200g maltā vistas gaļa

100g brūnie šampinjoni

100g kausētais siers RAMBYNO

50g rīvēts cietais siers DŽIUGAS

4 ķiploka daiviņas

2 bekona šķēles

sāls, pipari

Pagatavošana (30 min.):

 

1. Sēnes sagriež plānās šķēlēs. Bekonu sagriež mazos kubiņos. Ķiplokus smalki sakapā.

Pastu novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecina, atstājot mazliet mērcei.

 

2. Pannā uzkarsē 1 ēd.k. eļļas, apcep tajā bekonu un sēnes. Izņem no pannas un tajā pašā pannā apcep malto gaļu un ķiplokus.  Kad gaļa ir gatava, pievieno spageti ar atlikto ūdeni un iemaisa kausēto sieru un pusi no cietā siera. Karsē, līdz siers ir izkusis. Tad pievieno sēnes ar bekonu, samaisa.

 

3. Spageti kārto porcijas šķīvjoes, pārkaisa ar atlikušo sieru un pasniedz.

Recepte tapusi sadarbībā ar