Slinkie čebureki

Video recepte

Sastāvdaļas (4 gb.):

 

4 tortiljas
200g liellopa maltā gaļa
1 sīpols
40-50g ūdens
eļļa cepšanai
sāls, pipari

Pagatavošana (25 min.):

 

1.  Sīpolu sagirež mazos kubiņos. Malto gaļu pārliek bļodā, pievieno sīpolu, ūdeni, sāli, svaigi maltus piparus un var pievienot garšvielas pēc savas gaumes. Gaļu kārtīgi izmīca.

2. Tortilju iemērc ūdeni no abām pusēm, burtiski uz 5 sekundēm, pārliek uz darba virsmas. Gaļu kārto uz vienas puses, izsmērē un kārtīgi piespiež. Tad pārloka uz pusēm un ar dakšu aizspiež malas.

3. Cep 2-3 min no katras puses uz vidēji lielas uguns.