Jā, tie nav īsti čebureki, garšo kā īsti. Ja slinkums gatavot mīklu, tad recepte tev ir! Neaizmirsti ieseivot !
Sastāvdaļas (4 gb.):
4 tortiljas
200g liellopa maltā gaļa
1 sīpols
40-50g ūdens
eļļa cepšanai
sāls, pipari
Pagatavošana (25 min.):
1. Sīpolu sagirež mazos kubiņos. Malto gaļu pārliek bļodā, pievieno sīpolu, ūdeni, sāli, svaigi maltus piparus un var pievienot garšvielas pēc savas gaumes. Gaļu kārtīgi izmīca.
⠀
2. Tortilju iemērc ūdeni no abām pusēm, burtiski uz 5 sekundēm, pārliek uz darba virsmas. Gaļu kārto uz vienas puses, izsmērē un kārtīgi piespiež. Tad pārloka uz pusēm un ar dakšu aizspiež malas.
⠀
3. Cep 2-3 min no katras puses uz vidēji lielas uguns.