Man ir vesels maiss ar dažādiem gardumiem no Bavārijas un šodien es izmantošu Mozarellas sieru. @rimi.latvija šonedēļ ir Bavārijas dienas - veikalos 28-30.09 varēs visu nogaršot un iegādāties!🫶
Sastāvdaļas (6 gb.):
275g kārtainā bezrauga mīkla
125g siers Mozzarella 45% Jager
3-4 sīpoli
olīveļļa
kaltēts oregano
Balzamiko etiķis
Pagatavošana (30 min.):
1. Vispirms nomizo un sagriež gredzenos sīpolu. Uz pannas izklāj cepamo papīru un iesmērē papīru ar eļļu - iezīmē vietas, kur būs tartes. Tad uzlēj Balzamiko etiķi, pievieno kaltētu oregano un sīpolu gredzenus. Es liku diezgan bagātīgi - nav jau žēl. Un tad pa virsu vienkārši saplūkā sieru - vienas bumbas pietika sešām tartēm.
2. Mīklu sagriež 6 kvadrātos un kārto pa virsu. Piespiež gar malām, apsmerē ar olu. Cep cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 20 min.