Man šodien #grūtolaikureceptes un es dodos uz RIMI meklēt akcijas preces. Viena porcija izmaksāja 0,44€.
Arī ikdienā, bez akcijām, šie produkti ir maciņam draudzīgi. Atzīšos, man tas bija atklājums un tagad es domāju, kāpēc es neko tādu nevārīju agrāk?
Sastāvdaļas (4 porc.):
1 vistas fileja (apm. 250g)
1 iep. kausētais siers
3 kartupeļi (apm. 400g)
1 sīpols
1 burkāns
1 lauru lapa
4 smaržīgo piparu graudiņi
sāls
Pagatavošana (25 min.):
1. Sīpolu un burkānu sagriež kubiņos. Katliņā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu, apcep tajā sīpolus ar burkāniem. Tad pievieno vistas fileju un apcep arī to.
2. Katlā pievieno sagrieztus kubiņos kartupeļus, 1,5l ūdens. Kad kartupeļi ir gatavi, pievieno garšvielas, makaronus, sāli un sieru. Vēl mazliet pavāra un tad pievieno zaļumus.
3. Pasniedz uzreiz.
Padoms. Zupai var droši pievienot arī kādus zirnīšus vai brokoļus, kas aizķērās saldētavā.