Viena tāda šnicele man izmaksāja apm. 0,74 centi. Ņemot vērā, ka es nepamanīju, ka paciņā bija sešas gaļas šķēles (nevis piecas), tad viena tāda šnicele varētu izmaksāt pa kādiem 10 centiem lētāk.
Sastāvdaļas (5 gb.):
250g siers
6 šķēles kūpināts šķiņķis (var būt cita gaļa)
1 ola
4 ēd.k. rīvmaize
sāls, pipari
Pagatavošana (25 min.):
1. Sieru sagriež sešās pabiezās šķēlēs. Katru siera šķēli ietin gaļas šķēlē.
⠀
2. Olu sakuļ ar garšvielām un mazliet piena vienā šķīvī, otrā ieber rīvmaizi. Ietītas siera šķēles apviļā sakultā olā un rīvmaizē.
⠀
3. Pannā uzkarsē eļļu un apcep tajā sagatavotās šniceles apm. 3 min. no kartas puses.
⠀
4. Pasniedz ar dārzeņiem un mērci.