Kārtainie dārzeņu salāti

Video recepte

Sastāvdaļas (2-4 porc.):

 

300g vārīti kartupeļi
200g kāpostu salāti "Coleslaw" DIMDIŅI

100g zaļie loki
2 vārītas olas
2 ēd.k. krējums
sāls

Pagatavošana (20 min):

 

1. Kartupeļus sarīvē uz dārzeņu rīves. Lokus sagriež smalkāk un sajauc ar krējumu, pēc garšas pievienojot sāli. Olas noloba un sagriež smalkāk (var arī sarīvēt uz dārzeņu rīves).

2. Traukā liek pusi no vārītiem kartupeļiem - tas būs pirmais slānis. Tad kā otro sāni kārto kāpostu salātus. Pa virsu atkal slāni ar kartupeļiem (visi, kas palika). Tad slāni ar lokiem un pa virsu pārkaisa ar olām.

 

3. Līdz pasniegšanai uzglabā ledusskapī.