Nu tad beidzot! Tagad es būšu vēl spicāks, jo man tagad ir īsts šefa nazis no veikala 220.lv! Un nevis šads-tāds, bet damaska tērauda nazis. Kāpēc es tik ilgi domāju? Labam nazim ir jānobriest 👉 ir jāizaug gan morāli, gan profesionāli un jāiemācās tādas lietas novērtēt.
Sastāvdaļas (1-2 porc.):
350-400g svaigs kāposts
250g kūpināta desa
4 bekona šķēles
100g buljons
1 ēd.k. tomātu pasta
1 sīpols
garšvielas
eļļa cepšanai
sāls, pipari
Pagatavošana (25 min.):
1. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Desu sagriež ripiņās. Bekonu sagriež kubiņos. Kāpostu sagriež palielās strēmelēs.
⠀
2. Sausā pannā apcep bekonu ar sīpoliem. Tad pievieno kāpostu, apcep. Pielej buljonu, pievieno tomātu pastu un garšvielas un sautē minūtes 15, līdz kāposti ir pusmīksti.
Blakus uzkarsētā pannā (te peilej mazliet eļļas) kārtīgi apcep desu.
⠀
3. Kad kāposti gatavi, pievieno ceptu desu, apmaisa un pasautē visu kopā vēl pāris minūtes.
⠀
4. Pasniedz uzreiz.