Rupjmaize ar desiņ'-pupiņu mērci

Sastāvdaļas (4 porc.) :

 

4 rupjmaizes šķēles

300g desiņas

1 bundža tvaicētas Vapeur pupiņas

200g tomātu mērce

2 nelieli sīpoli

sāls, pipari

Pagatavošana (20 min):

 

1. Sīpolus sagriež pusgredzenos. Desiņas sagriež ripiņās.

 

2. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno desiņas un cep līdz desiņas apbrūninās. Tad pievieno tomātu mērci, pupiņas, apmaisa un sautē minūtes 5. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.

 

3. Desiņu un pupiņu mērci pasniedz uz rupjmaizes šķēles.

Recepte tapusi sadarbībā ar