Riekstiņi ar Dubaijas krēmu

Video recepte

Sastāvdaļas:

 

200g milti
120g sviests istabas temperatūrā
50g cukurs
1 ola
1 tējk. cepamais pulveris

1 tējk. vaniļas cukurs
sāls

Pagatavošana (25 min. + laiks atdzišanai):


1. Sviestam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un škipsniņu sāls, uzputo līdz tas kļūst gaisīgs. Tad pievieno olu un uzputo vēlreiz.

2. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un pievieno sviesta masai. Samaisa, līdz veidojas viena liela bumba. Mīklu sadala mazākās bumbās, apm. 6-7g uz katru. Šos mīklas gabaliņus iespiež riekstiņu formas iekšpusē. Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apm. 14 min. 190 grādos.

3. Atdzisušus riekstiņus piepilda ar Dubaijas krēmu. Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.