Piparkūku bumbiņas

Sastāvdaļas (24gb.):

 

200g piparkūkas

120g svaigais siers

30g sukādes

150g baltā šokolādes glazūra

Pagatavošana:


1.  Piparkūkas salauž uz pusēm, liek blenderī un sasmalcina pēc iespējas smalkāk. Tad drupačas ieber bļodā, pievieno svaigo sieru, sukādes (lielos gabalus var sagriezt smalkāk) un samaisa līdz masa ir viendabīga. Bļodu apsedz ar pārtikas plēvi vai vāku un novieto ledusskapī uz pāris stundām (vai uz nakti).

 

2. Šokolādes glazūru izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī. No atdzisušas konfekšu masas veido bumbiņas, kuras iemērc šokolādes glazūrā un kārto uz dēlīša. Līdz pilnīgai sastingšanai konfektes glabā ledusskapī.