Tā ir bombiska uzkoda. Tas ir ļooooti garšīgi. Ja izmanto tunci savā sulā, tad pildījumam noteikti pievieno svaigi maltus piparus un mazliet citrona sulu. Ja izmanto tādu pašu tunci kā es (tas tiešām ir ļoti garšīgs), tad garša jau ir pilna.
Sastāvdaļas:
200g svaigais siers
160g tuncis citroneļļa ar pipariem KAIJA
20g dilles
loki
krekeri
Pagatavošana (20 min.):
1. Bļodā pārliek svaigo sieru, pievieno tunci bez eļļas un visu ar dakšu saspaida, lai veidojas viendabīga masa. Tad pievieno sasmalcinātus zaļumus un apmaisa vēlreiz.
⠀
2. Dilles sasmalcina un uzber uz dēlīša vai uz šķīvja. Tad izlīdizna, lai ir plānā kārtā. Uz krekera uzsmērē kārtīgu karoti ar tunča pildījumu, apsedz ar otru cepumu un mazliet saspiež. Lieko ar karoti noņem un malas apvārta dillēs.
⠀
3. Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.⠀