Fantastiskais beigelis, pildīts ar gaļu un buratas sieru - nu kas var būt labāks par šo??? Jau sen bija beigeļu ienākšanas laiks Latvijas virtuvēs un uz latviešu šķīvjiem. Vēl visos veikalos to iegādāties nevar, bet @liepkalnimaiznica firmas veikalos tie jau parādījās.
Sastāvdaļas (1 porc.):
1 beigelis LIEPKALNI
1 siers burrata
1 tējk. pesto
150g vītinātas gaļas šķēles
1 tomāta šķēles
spināti
pipari
Pagatavošana (5 min.):
1. Beigeli sagriež uz pusēm un apakšējo pusi iesmērē ar pesto. Tad pa virsu kārto gaļu un tomātu šķēlis. Uzliek spinātus. Kā pēdējo kārto sieru, kuru uzreiz iegriež. Pārkaisa ar svaigi maltiem piapriem un apsedz ar beigeļa augšējo daļu.
⠀
2. Pasniedz uzreiz!