Mans hobijs - apvienot divas receptes vienā. Tā man sanāca ar soļankas kūku, tā man sanāk arī šoreiz. Apveinosim picu un pankūkas? Man garšo gan pica, gan pankūkas. Tagad tas ir dubultgaršīgi.
Sastāvdaļas:
350ml kefīrs
270g pašbriestošie milti
100g šķiņķis
80g siera maisījums picai DŽIUGAS
2 olas
picas garšvielas
sāls
Pagatavošana:
1. Bļodā sajauc olas ar kefīru un miltiem. Mīklā iecilā sagrieztu kubiņos šķiņķi un cieto sieru. Pēc garšas pievieno sāli un garšvielas. Atstāj uz 10 min. uzbriest.
2. Uzkarsē pannu. Uz tās liek mīklu pa 1 ēd.k. uz katru pankūku. Cep no abām pusēm līdz zeltaini-brūnai krāsai.
3. Pasniegt var gan siltus, gan aukstus. Klāt var pasniegt nevis krējumu, bet kādu interesantu tomātu mērci. Pavisam forši - kādu picas mērci.
Padoms. Pankūku mīklai var pievienot arī papriku, tomātu, sēnes, olīvas. Gaļu var aizvietot ar salami vai kūpinātu vistu. Var pat tunci pamēģināt.
Recepte tapusi sadarbībā ar