Picas pankūkas

Sastāvdaļas:

 

350ml kefīrs

270g pašbriestošie milti

100g šķiņķis

80g siera maisījums picai DŽIUGAS

2 olas

picas garšvielas

sāls

 

 

Pagatavošana:

 

1.  Bļodā sajauc olas ar kefīru un miltiem. Mīklā iecilā sagrieztu kubiņos šķiņķi un cieto sieru. Pēc garšas pievieno sāli un garšvielas. Atstāj uz 10 min. uzbriest.

 

2. Uzkarsē pannu. Uz tās liek mīklu pa 1 ēd.k. uz katru pankūku. Cep no abām pusēm līdz zeltaini-brūnai krāsai.

 

3. Pasniegt var gan siltus, gan aukstus. Klāt var pasniegt nevis krējumu, bet kādu interesantu tomātu mērci. Pavisam forši - kādu picas mērci.

Recepte tapusi sadarbībā ar