Šī, varbūt, nav tā skaistākā pasta, bet noteikti viena no garšīgākajām. Un viss, kā man patīk - ātri pagatavojama, vienkārši produkti un daudz siera! Ideāli!
Sastāvdaļas (2-3 porc.):
150g pasta
150g svaigs kāposts
100g bekons
100g labi kūstošs siers
50g rīvēts cietais siers DŽIUGAS
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
sāls, pipari
Pagatavošana (25 min.) :
1. Sīpolu notīra un sagriež mazos kubiņos. Ķiploku smalki sakapā. Bekonu sagriež kubiņos. Kāpostu sagriež smalkāk.
2. Pastu novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noteicina, atstājot mazliet ūdeni mērcei.
3. Uzkarsētā pannā apcep sīpolus, ķiplokus un bekonu, līdz sīpoli ir caurspīdīgi. Pievieno kāpostus un cep vēl 10 min. Pannā pievieno pāris karotes ūdens, kurā vārījās pasta un sautē vēl pāris minūtes līdz kāposti ir mīksti. Pievieno sieru, notecinātu pastu, apmaisa. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.
4. Pasniedz uzreiz.
Padoms. Es vēl cepot kāpostus pievienoju čili eļļu. Ja garšo pikantāki ēdieni, tad iesaku.
Recepte tapusi sadarbībā ar