Pasažieru salāti ar vistu aknām

Video recepte

Sastāvdaļas (3-4 porc.):

 

400g vistas akniņas
200g marinēti sarkanie sīpoli DIMDIŅI
3-4 sālīti vai marinēti gurķi
1 ēd.k. majonēze
1 ēd.k. krējums
melnie pipari

Pagatavošana (15 min.):


1. Vistas aknas var gan novārīt, gan apcept. Man bija vienkārši ceptas pannā, pat bez sāls un pipariem. Aknas sagriež strēmelītēs. Tādās pašās strēmelītēs sagriež gurķus.

2. Aknas un gurķus pārliek salātu bļodā. Pievieno marinētus sīpolus. Marinētus sīpolus var pagatavot paši - sīpolu sagriež, aplej ar verdošu ūdeni un astāj uz 10 min. Tad nolej ūdeni un pievieno etiķi, sāli un cukuru, marinē vēl 10-15 min.

3. Salātiem pievieno majonēzi, krējumu, svaigi maltus piparus un visu apmaisa.