Šo recepti es apzināti taupīju pēdējai pankūku maratona dienai. Diezgan pasen kādā restorānā ēdu tādu tādu kā pīrāgi - siers bija ietīts kārtainā mīklā. Bet ar pankūku sanāca ne sliktāk. Iesaku pasniegt ar zaļiem lapu salātiem. Ļoti garšīgi!
Sastāvdaļas:
100g milti
250ml piens
2 olas
sāls, cukurs
Pildījumam:
100g Brī siers (sagriezts šķēlēs)
100g mellenes
Pagatavošana:
1. Olas, miltus un pienu kārtīgi samaisa. Pēc garšas pievieno sāli un cukuru. Es vēl mīklai pievienoju smalki sakapātus zaļumus.
2. Uzkarsē pannu un cep pankūku no vienas puses. Pankūku apgriež riņķī, uzliek siera škēli, vairākas ogas un pankūku saloka. Tad turpina cept līdz pankūka ir smuki brūna un siers iekšā pakūst.
3. Pasniedz uzreiz, kamēr siers ir mīksts.