Krievu pankūkas ar olām

Sastāvdaļas:

 

300g milti
400ml kefīrs
200ml verdošs ūdens
2 olas
3 ēd.k. eļļa
sāls, cukurs


Pildījumam:
4 cieti vārītas olas
20g dilles

 

Pagatavošana:

 

1. Gatavo mīklu. Olām pievieno pa šķipsniņai sāls un cukura, uzputo. Pievieno kefīru, miltus, kārtīgi samaisa, lai nav kunkulīši. Iemaisa verdošu ūdeni, eļļu un atstāj uz 10 min

 

2. Gatavo pildījumu. Olas sagriež mazos kubiņos, pievieno smalki sakapāts dilles, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus, samaisa.

 

3. Cep pankūkas. Uzkarsē pannu, uzlej 1 kausu mīklas, uzber pa virsu 1 ēd.k. olas ar dillēm. Kad pankūka no apakšas ir izcepusies, to apgriež riņķī un cep no otras puses.

 

4, Pankūkas pasniedz ar krējumu, lasi un ikriem.