Okonomiyaki, jeb kāpostu pankūkas japāņu gaumē

Sastāvdaļas (10gb.) :

 

100g svaigs kāposts

100g kabači

100g milti

80g ūdens

1 ola

10g buljona kubiņš

loki pasniegšanai

pipari

 

Mērce:

30g kečups

15g persiku ievārījums

30g Vorčesteras mērce

15g Austeru mērce

Pagatavošana:

 

1. Kāpostu sīki sagriež. Kabačus sarīvē uz dārzeņus rīves. Ūdeni sajauc ar olu un sasmalcinātu buljona kubiņu. Pievieno miltus un svaigi maltus piparus. Mīklai pievieno kāpostus un kabačus.

 

2. Uzkarsētā pannā cep pankūkas līdz tās ir smuki brūnas.

 

3. gatavo mērci. Visas mērces sastāvdaļas sajauc kopā. Ja ievārījumā ir augļu gabaliņi, to izberž caurs sieru. es gan paslinkoju un nedarīju tā.

 

4. Pankūkas pasneidz ar mērci, majonēzi un zaļiem lokiem.

Recepte tapusi sadarbībā ar