Krufīni ar sieru

Sastāvdaļas (4 porc.):

 

200g kārtainā bezrauga mīkla (vai 2 loksnes)

130g  siera maisījums picai DŽIUGAS

2 ēd.k. laba majonēze

pētersīļi

saldās paprikas pulveris

Pagatavošana (35min.):

 

1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 195 grādiem. Mīklu atlaidina.

 

2.  100g siera sajauc ar majonēzi, pievieno sasmalcinātus pētersīļus. Samaisa. Mīklas plāksnes saliek kopā tā, lai vienu pa 1 cm būtu virsū otrai. Mīklu izrullē. Uz mīklas visrū liek siera pildījumu, izsmērē, atstājot 1 cm brīvas malas. Pārkaisa ar saldo papriku un sākot ar vienu malu sarullē garā cilindrā. Šo cilindru sagriež gareniski divās daļās un tad  katru daļu uz pusēm. Katru daļu satin ar atvērto malu uz augšu un liek mafīnu formiņā. Cep cepeškrāsnī apm. 25 min.

 

3. Krufīnus izņem no krāsns, pārkaisa ar atlikusto sieru, atdzesē un pasniedz.

Recepte tapusi sadarbībā ar