Šis bija eksperiments - ieraudzīju TikTokā, kā džeks taisa tipa čipšus, tipa bekonu... Nolēmu izmēģināt. Zivis kā tādas man negaršo un es tās neēdu. Vecāki saka, ka garšo labi. Atgādinot pēc konsistences bekonu, bet pēc garšas brīžiem atgādinot ceptas cūku ādiņas. Es vēl neesmu sadūšojies pagaršot, bet manējiem ļoti labi gāja pie sirds.
Sastāvdaļas:
200g krabju nūjiņas
1 ēd.k. eļļa
garšvielas kartupeļiem
Pagatavošana (10 min.):
1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem (konvekcijas režīms). Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru.
2. Krabju nūjiņas izrullē un sagriež mazākos gabalos. Liek bļodā, pievieno eļļu un apamisa. Es izmantoju olīveļļu ar čili. Tad pievieno mazliet kartupeļu garšvielas, apmaisa, pievieno vēl mazliet, vēlreiz apmaisa un tā vieno klāt līdz visas plāksnes vienmērīgi noklātas ar garšvielām. Man aizgāja apm. 1 ed.k. Plāksnes pārliek vienā slānī uz cepešpannas un cep 11-12 min.
3. Pasniedz ar mērci.