Nesiļķe kažokā

Video recepte

Sastāvdaļas (4-6 porc.):

 

1 bundž. tuncis citroneļļā ar pipariem KAIJA
3 vārītas olas
150g labs siers
1 vidēji liela vārīta biete
krējums
laba majonēze

Pagatavošana (20 min):

 

1. No tunča notecina eļļu, pārliek bļodiņā, pievieno 1 ēd.k. krējuma un 1 ēd.k. majonēzes un ar dakšu saspaida. To kārto traukā apakšā kā pirmo slāni. Kā otro slāni kārto sagrieztas olas. Sieru sarīvē uz dārzeņu rīves, pievieno pa 1 ēd.k. krējuma un majonēzes, saamisa un kārto kā trešo slāni. Kā augšējo slāni kārto sarīvētas bietes.

2. Salātus noliek uz visu nakti ledusskapī, lai kārtīgi savelkās. Pirms pasniegšanas var izdekorēt ar majonēzes restīti, lokiem vai olu ripiņām.