Nereāli asa plūkātā vista

Video recepte

Sastāvdaļas (4 porc.):

 

2 vistas filejas (500-600g)
2-3 čili pipari🌶
1 tējk. kumīns
1 ēd.k. nanami togarashi
1 ēd.k. bbq mērce
2 ēd.k. sojas mērce
1/2 ēd.k. sausais vistas buljons
4 ķiploka daiviņas
ingvera sakne

Pagatavošana:

 

1. Vistas filejas liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno ingvera sakni un ķiploku daiviņas. Vāra 15 min. Tad šķidrumu nokāš un gaļu atdzesē.

 

2. Kamēr dziest gaļa, sasmalcina čili piparus un vārītas ķiploka daiviņas. Vistas fielju saplūkā plānās strēmelītēs, pārliek bļodā. Tad pievieno ķiplokus, čili piparus, kumīnu, japāņu garšvielas, vistas buljonu, sojas mērcei, bbq mērci un visu samaisa.

 

3. Pannā ielej eļļu, lai nosedz visu apakšu. Pievieno sagatavoto vistas gaļu un cep apm. 10 min. ik pa brīdim apmaisot uz diezgan lielas uguns, lai gaļa sanāktu riktīgi kraukšķīga.

 

4. Pasniedz kā grib - ar rīsiem vai makaroniem, ēd tāpat vai pilda kaut-kur.

Recepte tapusi sadarbībā ar