Es ticu tam, ka pēc pāris gadiem daudzi gaļēdāji pāries uz augu izcelsmes "gaļu". Es domāju, ka daudzi produkti būs aizvietoti ar "augu gaļu". Un patiesībā, nekā slikta tajā nav - mēs aizvien vairāk runājam par to, ka planētas resursi jātaupa.
Esmu izmēģinājis jauno produktu - "nākotnes" gaļu un varu pateikt, ka ir ļoti garšīgi. Īstiem gaļēdājiem nebūs pretenziju un ik pa brīdim var gaļu savā ēdienkartē aizvietot ar šādu produktu. Jaunumu sadaļā stāstu par šīm kotletēm un par to, kas tajās ir labs!
Sastāvdaļas (4 pers.):
1 iep. biešu burgeri "Meat Future"
1 iep. burgers "Meat Future"
4 burgeru maizītes
4 siera šķēles
2 burkāni
1 jauns kabacis vai cukini
150g krējums
50g valrieksti
20g zaļie loki
mājas majonēze
sāls, pipari
Pagatavošana (30 min.):
1. Burkānu un kabaci (vai cukini) sagriez plānās strēmelītēs. To viegli izdarīt ar dārzeņu mizojamo. Dārzeņus pārkaisi ar sāli un atstāj uz 10 min. Tad pannā uzkarsē 1 ēd.k. eļļas un ātri apcep dārzeņus, lai tie paliek mīksti, burtiski 5 min.
2. Uz pannas vai uz grila uzcep burgeru kotletes un vienalicīgi apcep maizītes.
3. Gatavo mērci. Lokus sagriez smalkāk. Riekstus arī jāsasmalcina - vai nu piestā, vai nu ar rokām. Tad sajauc kopā krējumu, lokus un riekstus, pievieno pēc garšas sāli.
4. Liec kopā burgerus, Uz apakšējās maizītes daļas uzsmērē krējuma mērci, tad liec dārzeņus, burgeru kotleti, siera šķēli un pa virsu mājas majonēzi. Apsedz ar augšējo maizītes daļu.
5. Pārliec uz dēlīša vai šķīvjiem un pasniedz.