Mīkstās ribiņas ilgajā marinādē

Sastāvdaļas (4-6 porc.):

 

apm. 1 kg cūkgaļas krūtiņa

 

Marinādei:

1/2 gl. ābolu etiķis

2 ēd.k. brūnais cukurs

1 ēd.k. saldā paprika

1/2 ēd.k. ķiploku pulveris

1/3 ēd.k. koriandrs

sāls, pipari

Pagatavošana:

 

1. Ribiņas es uzreiz sagriezu mazākos gabalos. Plastikāta traukā ielej etiķi, pievieno brūno cukuru, pārējās garšvielas, kārtīgi pieber sāli un svaigi maltus piparus un samaisa. Tad šajā marinādē pārleik ribiņas, apmaisa, apsedz ar vāku un konteineru novieto ledusskapī. Ik pa brīdim gaļu apmaisa. Marinē 2-3 dienas.

 

2. Gaļu pārliek air fryer grozā un cep 180 grādos 15 min. Ja jums šķiet, ka vajag vairāk, droši varat pielikt klāt minūtes.

 

3. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un mērci.

Recepte tapusi sadarbībā ar