Melleņu salāti ar grilētas gaļas šķēlītēm

Sastāvdaļas:

 

1 iep. gaļa grilēšanai melleņu marinādē

200g ķīniešu kāposts
100g zilais siers
100g svaigas mellenes
1 sarkans sīpols

Mērcei:
150g skābs krējums
1 ēd.k. saldas sinepes
melnie pipari

 

 

Pagatavošana:

Gaļu uzgrilē, atdzesē un sagriež strēmelītēs.


Pagatavo mērci. Samaisa krējumu ar sinepēm. Pēc garšas pievieno svaigi maltus piparus un sāli, bet man sāls mērcē neprasījās. Sīpolu un kāpostu sagriež smalkāk.


Un tad visu kārto porcijas šķīvjos - kāpostus, gaļu, sīpolus, sadrupinātu sieru, pārlej ar mērci un pārkaisa ar mellenēm.