Cūkgaļas fileja ar arbūzu salātiem

Sastāvdaļas:

 

1 cūkgaļas fileja bbq marinādē "Rakvere"
200g notīrīts arbūzs
100g kiršu tomāti
50g dažādas salātu lapas
1/2 sarkans sīpols
rīvēts cietais siers
svaigas piparmētras

 

Mērcei:

2 ēd.k. baltais balzāmetiķis
2 ēd.k. olīveļļa
sāls, pipari

 

 

Pagatavošana:


Fileju uzcep uz grila atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.


Gatavo mērci. Etiķi sajauc ar olīveļļu, pievieno sāli pēc garšas.
Arbūzu sagriež trīsstūros. Tomātu sagriež smalkāk - uz pusēm vai ripiņās. Sīpolu sagriež smalkāk.


Tomātus samaisa ar salātlapiņām, piparmētru lapiņām un arbūzu.

 

Salātus liek šķīvjos, blakus liek sagrieztu gaļu. Visu pārlej ar mērci, pārkaisa ar rīvētu sieru un svaigi maltiem piapriem.