Lazanjas recepte tiem, kas neko nemāk. Vispār nekas nav jāmāk darīt! Bet ir ļoti garšīgi.
Par recepti biju dzirdējis un nolēmu izmēģināt. Ja kādam pietrūkst gaļa, tad var apcept malto gaļu un pievienot tomātu mērcei - pietiks burtiski ar 100g gaļas.
Sastāvdaļas (1-2 porc.):
2 iep. ātrās nūdeles
200g tomātu mērce (es pats taisīju, bet tam nav nozīmes)
1 Mozzarellas bumba
75g labi kūstošs siers
Pagatavošana (30 min.):
1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Sieru sarīvē, siera bumbu sagriež uz pusēm.
2. Formā ieliek vienu nūdeļu klucīti, apsmērē to ar tomātu mērci. Pa virsu kārto siera šķēli un var uzkaisīt garšvielas no nūdeļu paciņas. Tad liek otru nūdeļu klucīti, apsmērē ar atlikušo tomātu mērci, uzliek otru siera daļu, pārkaisa ar garšvielām un nobeidz ar sarīvētu sieru.
3. Cep cepeškrāsnī apmēram 25-30 min.
Viss! Lai labi garšo!